ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΣ

Σήμερα, η Μυρτιά θεωρείται από τις πιο εξειδικευμένες μονάδες μακροχρόνιας φροντίδας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στην Ελλάδα.

Το κέντρο φροντίδας στελεχώνεται από ειδικούς επιστήμονες και καταρτισμένους επαγγελματίες, ενώ ως σύγχρονη δομή υγείας εκπαιδεύει κατά καιρούς νέους αποφοίτους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης.

Πρωταρχική μας μέριμνα είναι να καλλιεργούμε την ατμόσφαιρα ενός οικείου περιβάλλοντος, ώστε οι ένοικοι να νιώθουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους.

Προσπαθούμε παράλληλα να μεταδίδουμε μια αίσθηση χαράς και ευζωίας τόσο στους ηλικιωμένους όσο και στους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους.

Ανανεώνουμε εποχικά τη διακόσμηση των εσωτερικών μας χώρων και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα των ψυχαγωγικών μας εκδηλώσεων, στο πνεύμα και το ύφος κάθε εορταστικής περιόδου.

Συνεχίζουμε και επιδιώκουμε καθημερινά τον βέλτιστο συνδυασμό ιατρικής περίθαλψης και ποιοτικής διαβίωσης για κάθε ένοικό μας ξεχωριστά.

Και είμαστε εδώ για να αναλάβουμε το βάρος της αυξημένης φροντίδας των ατόμων με προβλήματα άνοιας. Τομέα τον οποίο έχουμε προσεγγίσει με ιδιαίτερη ευαισθησία.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΤΕ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!